Маловільшанська громада

Київська область, Білоцерківський район

Вечірній рейд «Дозвілля молоді»

Дата: 29.04.2024 14:59
Кількість переглядів: 63

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Вечірній рейд «Дозвілля молоді».

З метою профілактики злочинності, бездоглядності та контролю за дотриманням правопорядку в громадських місцях на території Маловільшанської громади, перевірки дотримання законодавства щодо продажу алкогольних і тютюнових виробів неповнолітнім, працівниками служби у справах дітей та сім’ї виконавчого апарату Маловільшанської сільської ради та поліцейськими офіцерами громади БЦ РУП ГУ НП в Київській області на території Маловільшанської громади відбувся вечірній рейд «Дозвілля молоді».

Відвідано заклади торгівлі щодо дотримання заборони на продаж неповнолітнім алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів. Власникам та працівникам закладів наголошено про адміністративну відповідальність за порушення вимог законодавства України. Під час рейду охоплено дитячі та спортивні майданчики, парки та сквери, з підлітками проведено профілактичні бесіди, щодо відповідальності за розпивання алкогольних напоїв та паління, щодо дитячого дорожньо - транспортного травматизму на дорогах населених пунктів, особливо у вечірній час, адже з настанням теплої погоди на дорогах різко збільшилася кількість двоколісного транспорту. Наголошено на дотриманні заходів власної безпеки - користування мотошоломами, спеціальною екіпіровкою водіїв мототранспорту.

За результатами проведення профілактичного рейду порушень громадського порядку на території Маловільшанської громади не виявлено.

Шановні батьки та законні представники! З метою безпеки неодмінно цікавтеся дозвіллям вашої дитини, особливо у вечірній час та пам’ятайте, що відповідальність за життя та здоров’я вашої дитини несете ви особисто!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь