Маловільшанська громада

Київська область, Білоцерківський район

Належне виховання дітей – відповідальна справа!

Дата: 23.03.2023 14:08
Кількість переглядів: 58

Фото без описуФото без описуФото без опису

Належне виховання дітей – відповідальна справа!

Основним завданням служби у справах дітей та сім’ї виконавчого апарату Маловільшанської сільської ради є захист прав дітей та сімей з дітьми. З метою виявлення та перевірки умов проживання сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, спільно з інспектором ювенальної превенції відділу превенції БЦ РУП ГУ НП в Київській області, було здійснено обстеження сімей с.Коженики, Поправка, Чупира, в яких виховуються неповнолітні та малолітні діти. Батькам наголошено про забезпечення належних умов для проживання та виховання дітей, створення відповідних санітарних умов, попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність за ухиляння від виконання своїх батьківських обов`язків. За результатами проведеної роботи, за заявами батьків, через складні життєві обставини, 5-ро дітей було тимчасово влаштовано до КНП «Білоцерківська центральна районна лікарня» Маловільшанської сільської ради. Відповідно до клопотання служби було отримано направлення служби у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації щодо влаштування дітей до КОЦСПРД «Сезенків».

За сприянням Маловільшанського сільського голови Юрія ДРОБОВИЧА, 23.03.2023 року, дітей доставлено до закладу на період подолання батьками складних життєвих обставин.

Сподіваємось, батьки відповідально віднесуться до своїх батьківських обов’язків та в найкоротші строки повернуть своїх дітей до домівки, до рідної сім’ї.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь