Маловільшанська громада

Київська область, Білоцерківський район

День матері!

Дата: 15.05.2023 13:39
Кількість переглядів: 55

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

За ініціативи Маловільшанського сільського голови Юрія ДРОБОВИЧА в Будинку культури села Фастівка, 14 травня 2023 року відбувся урочистий захід присвячений Дню Матері. За активну життєву позицію, вагомий внесок у реалізацію державної політики у сфері захисту права дитини на сім’ю, чуйне серце, та материнську любов, під час свята, Подяками Маловільшанської сільської ради було нагороджено 22 Берегині нашої громади, які взяли під свою опіку та піклування дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. На початку програми всі бажаючі мали змогу відвідати фотозони, чаювання з мамою, спробувати свої вміння під час запального флешмобу та поринути в магічний світ українських обрядів та вірувань наповнивши чашу магічним піском з побажаннями миру, добробуту, достатку, родючості, для збереження наших родин та всієї України.

Саме матусям, найріднішим і найдорожчим людям, ми завдячуємо життям. Адже материнська любов від народження зігріває і оберігає нас, допомагає долати життєві негаразди та досягати успіху. І якими б дорогами ми не ходили, одна з них завжди веде додому, до Вашого порогу.

Низький уклін всім матерям за натхнену та найвідповідальнішу материнську працю, за ласку, підтримку та опіку. Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Матері, побажання сімейного благополуччя, життєвої енергії, миру та затишку вашому дому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь