Маловільшанська громада

Київська область, Білоцерківський район

ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ НА ВИЗНАЧЕННЯ ВИКОНАВЦЯ ПОСЛУГ З ВИВЕЗЕННЯ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ НА ТЕРИТОРІЇ МАЛОВІЛЬШАНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 07.08.2023 14:06
Кількість переглядів: 348

Фото без опису

 

ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ НА ВИЗНАЧЕННЯ ВИКОНАВЦЯ ПОСЛУГ З ВИВЕЗЕННЯ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ НА ТЕРИТОРІЇ МАЛОВІЛЬШАНСЬКОЇ  ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

 

1.Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

Маловільшанська сільська рада Білоцерківського району Київської області.

вул. Перемоги 24, с. Мала Вільшанка, Білоцерківський район, Київська область, 09175.

 

2.Підстава проведення конкурсу:

Рішення виконавчого комітету Маловільшанської сільської ради від  27  квітня 2023р № 40  «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення  побутових відходів на території Маловільшанської  територіальної громади».

 

3.Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів:

Місце: вул. Богдана Хмельницького 39, с. Озерна, Білоцерківський район, Київська область, 09129.

Дата 06 вересня 2023 року

Час 12 год. 00 хв.

Відповідальні особи: начальник відділу будівництва земельних відносин та ЖКГ Іваніцький Олександр Леонідович (0978795782) головний спеціаліст відділу будівництва земельних відносин та ЖКГ Постніков Олексій Володимирович (0672462802)

 

4.Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

наявність в учасника конкурсу достатньої кількості власних або орендованих транспортних засобів для вивезення  побутових відходів, що утворюються у житловій забудові та на підприємствах, в установах, організаціях на території Маловільшанської  територіальної громади;

наявність матеріально-технічної бази, технічний стан якої дозволяє забезпечити зберігання та охорону транспортних засобів для вивезення  побутових відходів, здійснювати контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту  транспортних засобів, підтримання належного санітарного стану транспортних засобів;

вартість надання послуги з вивезення  побутових відходів;

досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів;

наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.

 

5.Обсяг послуг з вивезення побутових відходів та вимоги щодо якості надання послуг згідно з критеріями, що визначаються відповідно до частини третьої статті 25 Закону України «Про житлово-комунальні послуги».

   Критерієм якості послуг з вивезення побутових відходів є дотримання графіка вивезення побутових відходів, дотримання правил надання послуг з поводження з побутовими відходами, дотримання вимог законодавства щодо надання послуг з вивезення побутових відходів.

 

6. Перелік документів, оригінали або копії яких подаються учасниками конкурсу для підтвердження відповідності учасників встановленим кваліфікаційним вимогам:

 виписка з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців;

балансовий звіт суб'єкта господарювання за останній звітній період;

довідка органів Державної податкової служби і Пенсійного фонду України про відсутність (наявність) заборгованості за податковими зобов'язаннями та платежами до Пенсійного фонду України;

документ, що містить інформацію про технічний потенціал суб'єкта господарювання (кількість власних чи орендованих транспортних засобів, наявність власної ремонтної бази та контейнерного парку тощо);

документ, що містить відомості про обсяги надання послуг з вивезення твердих побутових відходів за останній рік;

технічні паспорти на транспортні засоби та довідки про проходження ними технічного огляду;

довідка - характеристика транспортних засобів: тип, вантажопідйомність, наявність пристроїв автоматизованого геоінформаційного контролю та супроводу перевезення твердих побутових відходів, реєстраційний номер, найменування організації, якій належать транспортні засоби, номер телефону керівника такої організації;

довідка про забезпечення створення умов для щоденного миття транспортних засобів, їх паркування та технічного обслуговування;

документ, що містить відомості про досвід роботи з надання послуг з вивезення твердих побутових відходів (за умови наявності такого досвіду);

документа, що містить інформацію про кількість відходів, залучених учасником до повторного використання; кількість відходів, які використовуються як вторинна сировина; кількість відходів, які відправляються на захоронення, тощо (за умови здійснення діяльності з вторинної переробки відходів чи їх захоронення);

інших документів, які подаються за бажанням учасника конкурсу і містять відомості про його здатність надавати послуги з вивезення твердих побутових відходів (впровадження роздільного збирання, інформація про наявність диспетчерської служби тощо) належного рівня якості.

 

         7.  Характеристика об'єктів утворення твердих побутових відходів 

послуги надаються на території Маловільшанської територіальної громади;

площа території – 363,2 км²

багатоповерхових будинків - 67;

будинків приватного сектору - 6683;

кількість контейнерних майданчиків66;

кількість контейнерів94;

кількість контейнерів, встановлених на вулицях приватного сектору – 65.

 

    8.Вимоги до конкурсних пропозицій.

Конкурсна пропозиція подається особисто конкурсній комісії у конверті, на       якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція.

Конкурсна пропозиція друкується та підписується учасником або особою уповноваженою на право підпису від імені учасника, повноваження цієї особи зазначаються у письмовому дорученні, що входить до складу конкурсної пропозиції. На всіх сторінках пропозиції мають міститися відбитки печатки (за її наявності) учасника та підпис уповноваженої особи. Всі сторінки пропозиції, на яких зроблені будь-які окремі записи або правки, позначаються ініціалами особи, що підписує пропозицію.

Відповідальність за помилки друку у документах, надісланих до організатора конкурсу та підписаних відповідним чином, несе учасник.

Конкурсна пропозиція повинна бути прошита, мати нумерацію сторінок та реєстр наданих документів.

Всі документи, що мають відношення до конкурсної пропозиції, складаються українською мовою.

 

    9.Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій.

Спосіб подання конкурсних пропозицій – особисто.

Місце подання конкурсних пропозицій – вул. Богдана Хмельницького 39, с. Озерна, Маловільшанська територіальна громада, Білоцерківський район, Київська область, 09129

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій – до 12 год.00 хв.

04 вересня 2023 року.

Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу.

Організатор конкурсу має право прийняти до закінчення строку подання конкурсних пропозицій рішення щодо його продовження. Про своє рішення, а також зміну місця, дня та часу розкриття конвертів організатор конкурсу повинен повідомити всіх учасників конкурсу, які подали документи на участь у конкурсі.

Учасник конкурсу має право відкликати власну конкурсну пропозицію або внести до неї зміни до закінчення строку подання пропозицій.

Конкурсні пропозиції реєструються конкурсною комісією у журналі обліку.

Конкурсна комісія підтверджує надходження конкурсної пропозиції шляхом повідомлення учасника конкурсу про дату і час отримання конкурсної пропозиції та порядковий номер реєстрації пропозиції. 

 

        10. Місце, дата та час розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями.

       Розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями відбудеться о 12  год. 00 хв. 06 вересня 2023 року за адресою: Вул. Богдана Хмельницького 39, с. Озерна, Маловільшанська територіальна громада, Білоцерківський район, Київська область, 09175.

Розкриття конверта з конкурсною пропозицією може проводитися за відсутності учасника конкурсу або уповноваженої ним особи у разі його згоди.

Під час розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями конкурсна комісія перевіряє наявність та правильність оформлення документів, подання яких передбачено конкурсною документацією, а також оголошує інформацію про найменування та місцезнаходження кожного учасника конкурсу, критерії оцінки конкурсних пропозицій.

Під час розгляду конкурсних пропозицій конкурсна комісія має право звернутися до учасників конкурсу за роз'ясненням щодо їх змісту, провести консультації з окремими учасниками.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь