Маловільшанська громада

Київська область, Білоцерківський район

Заява про визначення обсягу санітарної екологічної оцінки

Дата: 01.06.2023 15:14
Кількість переглядів: 140

ЗАЯВА

про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (СЕО) документу державного планування (ДДП) «Схема санітарного очищення населених пунктів Маловільшанської сільської ради Білоцерківського району Київської області»

1. Замовник СЕО: Маловільшанська сільська рада Білоцерківського району Київської області.

2. Вид та основні цілі документа державного планування, його зв’язок з іншими документами державного планування

«Схема санітарного очищення населених пунктів Маловільшанської сільської ради Білоцерківського району Київської області» (далі - Схема) є документом державного планування місцевого рівня і для якої, відповідно до пункту 1 статті 2 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» проводиться стратегічна екологічна оцінка (далі-СЕО).

Розроблення схеми санітарного очищення здійснюється відповідно до наказу Мінрегіону України від 23.03.2017 р №57 «Про затвердження Порядку розроблення, погодження та затвердження схем санітарного очищення населених пунктів», склад та зміст визначається ДБН Б.2.2-6:2013 «Склад та зміст схеми санітарного очищення населеного пункту»

Метою схеми санітарного очищення є впровадження системи поводження з відходами, яка забезпечуватиме зменшення обсягів захоронення відходів, впровадження роздільного збирання відходів, безпечне поводження з відходами, в т.ч. небезпечними відходами у складі побутових відходів, максимально можливе використання вторинної сировини в складі відходів, створення системи прибирання території населених пунктів, яке попереджуватиме негативний вплив на довкілля та зменшення небезпеки негативного впливу на здоров’я населення.

Схема матиме зв’язок з документами державного планування в сфері санітарного очищення населених пунктів Маловільшанської сільської ради Білоцерківського району Київської області:

- «Правила благоустрою населених пунктів Маловільшанської територіальної громади», затверджені рішенням сесії Маловільшанської сільської ради №16-867/2022 від 06.07.2022 року;

- «Правила утримання домашніх та інших тварин і поводження з ними у населених пунктах Маловільшанської сільської ради на 2022- 2027 роки», затверджені рішенням сесії Маловільшанської сільської ради №16-867/2022 від 06.07.2022 року .

- Стратегією розвитку Київської області на 2021 - 2027 роки;

- Проект «Регіональний план управління відходами Київської області до 2030 року» (2020 рік)

- «Національна стратегії управління відходами в Україні до 2030 року» затвердженій розпорядженням Кабінету Міністрів України від 8.11.2017 р. № 820-р.

Завантажити повну версію


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь