Маловільшанська громада

Київська область, Білоцерківський район

Пожежно-профілактичне робота у с. Фастівка

Дата: 16.03.2023 14:23
Кількість переглядів: 101

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Днями сектором з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Маловільшанської сільської ради спільно з рятувальниками Білоцерківського районного управління, поліцейськими офіцерами громади, ПАТ «Київоблгаз», та старостою с. Фастівка провели планове комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання с. Фастівка Маловільшанської СТГ.

Вищезазначені учасники протипожежного відпрацювання відвідали оселі тих громадян, що належать до так званої „групи ризику” – одиноких пристарілих громадян, багатодітні сім’ї. Нагадали селянам про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Довели статистику пожеж та основні причини їх виникнення. Користуючись нагодою, громадянам було наголошено про небезпеку під час виявлення підозрілих предметів та застерегли їх не підходити до них і відразу повідомляти за номером "101" або "102". Всім вручили профілактичні листівки на протипожежну тематику з вказаними заходами застережливого характеру. Люди запевняли, що правил життєдіяльності у побуті дотримуються, адже розуміють, якого лиха може завдати неконтрольований вогонь.

Як показує практика такі комплексні відпрацювання, без сумніву, дають надзвичайно велику користь для громади. Схожі заходи систематично проводяться і в інших населених пунктах Маловільшанської сільської ради. Адже лише спільними зусиллями громадськості і влади можна мінімізувати кількість пожеж у житловому секторі та зробити життя людей по справжньому безпечним.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь