Маловільшанська громада

Київська область, Білоцерківський район

#SaferInternetDay #ДеньБезпечногоІнтернету

Дата: 13.02.2023 15:12
Кількість переглядів: 89

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Щороку, у вівторок другого тижня лютого у світі відзначають День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) з метою привернення уваги громадськості до створення безпечного інтернет-простору для наймолодших користувачів, адже кожного року зростає кількість дітей, які мають доступ до мережі Інтернет, та зростає кількість підлітків, які наражаються на небезпеку бути ошуканими шахраями та злочинцями. Цьогоріч відзначення Дня безпечного Інтернету припало на 07 лютого під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».

До Дня безпечного Інтернету у закладах освіти Маловільшанської сільської ради проведено різноманітні заходи: години спілкування «Плюси і мінуси Інтернету», «Безпечний Інтернет»; тренінги  та гра–квест «Безпечний Інтернет та соціальні мережі», «Безпечна подорож Інтернетом», «Корисним чи шкідливим є для нас Інтернет?», «Які загрози несе нам Інтернет?», інтерактивну вікторину «Подорож до країни Інтернет». Діти перевірили свої знання та навички, дізналися більше про свої права в онлайн -мережі. Також учні  виконували інтерактивні вправи «Правила безпеки в Інтернеті», переглянули відео «Безпечний інтернет. Пригоди Петрика» тощо. Учні охоче обговорювали віртуальні загрози, які можуть завдати шкоди в реальному житті, позитивні та негативні сторони соціальних мереж, месенджерів та додатків.

Відзначення Дня Безпечного Інтернету є закликом для учнів, молодих людей, батьків, вихователів, учителів, соціальних працівників, співробітників правоохоронних органів, підприємств і широких верств суспільства  об’єднатися з метою сприяння та створення найбільш позитивного і кращого Інтернету.

Не забуваймо, Інтернет є таким, яким ми створюємо його щодня: він є кращий і доброзичливий настільки, наскільки кожний з нас є ввічливим та позитивним онлайн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь