Маловільшанська громада

Київська область, Білоцерківський район

Засідання виконавчого комітету Маловільшанської сільської ради

Дата: 18.11.2022 10:45
Кількість переглядів: 171

 

17 листопада 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Маловільшанської сільської ради, яке пройшло під головуванням сільського голови Юрія ДРОБОВИЧА. У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Виконавчим комітетом було розглянуто питання щодо захисту майнових та житлових прав малолітніх та неповнолітніх дітей. Відбулася конструктивна розмова, під час якої сільський голова Юрій ДРОБОВИЧ відзначив, що рішення має бути виключно таким, що охороняє і захищає права та інтереси дітей.

Під час засідання виконавчий комітет прийняв рішення про затвердження перспективної мережі ліцеїв, які з 2027 року забезпечуватимуть здобуття повної загальної середньої освіти у закладах освіти Маловільшанської сільської ради. "Передбачається, що вони будуть багатопрофільними і стануть принципово новою освітньої інституцією» - додав Юрій ДРОБОВИЧ.

Також виконавчий комітет прийняв рішення про створення комісії з визначення шкоди та розміру збитків заподіяних власникам землі та землекористувачам внаслідок збройної агресії російської федерації та комісії з обстеження наявності, приналежності та стану гідротехнічних споруд в басейні р.Рось, затвердження її складу та акту обстеження. Відбулося обговорення та погодження проєкту рішення «Про перейменування вулиць та провулків в населених пунктах Маловільшанської сільської ради».

Окрім того, виконавчий комітет розглянув питання щодо надання матеріальної допомоги по програмі «Турбота». «Програма дає змогу забезпечити соціальний захист громадян, які потребують допомоги, соціальної підтримки, та вирішує найбільш гострі та болючі проблеми громадян» - переконаний сільський голова Юрій ДРОБОВИЧ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь