Маловільшанська громада

Київська область, Білоцерківський район

Увага вакансії!

Дата: 04.07.2022 16:28
Кількість переглядів: 468

Фото без опису

Актуальні вакансії

                   Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості

                                   станом на  01.07.2022  року

 

 

    головний економіст   -   11512     планування економічної діяльності підприємства з виконанням обов'язків касира; ведення податкових накладних, видача проїздних документів; ведення звітності по проїздним документам; прийом коштів за реалізацію проїздних документів. Досвід роботи від 3 років.

 

   завідувач відділення   -   20000     завідувач педіатричного відділення - лікар-педіатр: забезбечення ефективної роботи відділення, надання кваліфікованої медичної допомоги, використовуючи сучасні методи профілактики, діагностіки, лікування і реабілітації. Визначає тактику ведення хворого відповідно до встановлених правил і стандартів,  без вимог до досвіду роботи, навики роботи з ПК.

 

    інженер з організації експлуатації та ремонту   -   13728     перевірка та організація обстеження димових та вентиляційних каналів, відповідність їх конструкцій, придатність для експлуатації. Контроль та ведення відповідної технічної документації. Здійснення контролю за правильною експлуатацією та станом будинків, їхнього устаткування (ліфтів, вентиляції, опалення, освітлення). Організація експлуатації, ремонту автотранспортних засобів та обладнання. Досвід роботи 3 роки.

 

   швачка   -   10000     вміле пошиття дитячого одягу з різних матеріалів та тканин. Заробітна плата відрядна. З досвідом роботи не менше 3 років.

 

    лікар ветеринарної медицини    -   9000     виконання профілактичних та лікувальних заходів тварин. Проведення протиепізоотичних ветеринарно-санітарних режимів підприємства. Організація та контроль за роботою підлеглих, виконання звітної документації. Проведення вакцинації тварин, робота з ремонтним стадом. Досвід роботи від 2 років, впевнений користувач ПК.

 

    електрозварник ручного зварювання   -   7000     електрозварка металевих конструкцій (решітки на вікна, забори, теплиці, тощо), веде ручне електродугове і газове зварювання деталей нестандартного обладнання. Заварює дефекти деталей нестандартного обладнання. Готує вироби під зварювання, досвід роботи від 3 років, 3-6 розряд.

 

 

 

 

 

                  Контактні телефони для довідок: (04563)9-19-68;  5-96-11;  5-22-99.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь