Маловільшанська громада

Київська область, Білоцерківський район

До уваги багатодітних сімей!

Дата: 08.06.2022 15:31
Кількість переглядів: 153

Фото без опису

Служба у справах дітей та сім’ї

виконавчого апарату Маловільшанської сільської ради інформує:

 

!До уваги багатодітних сімей!

 

Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 3 травня 2022 року № 558 «Про внесення зміни до Порядку виготовлення і видачі посвідчень батьків багатодітної сім?ї та дитини з багатодітної сім?ї», а саме доповнено Порядок пунктом 38 такого змісту:

«У разі введення на території України надзвичайного або воєнного стану заява про продовження строку дії посвідчення батьків багатодітної сім’ї та посвідчення дитини з багатодітної сім’ї подається в довільній формі одним із батьків структурному підрозділу/виконавчому органу, що видає посвідчення, або центру надання адміністративних послуг за місцем фактичного перебування.

Для продовження строку дії посвідчення заявник пред’являє:

-документ, що посвідчує особу;

-свідоцтво про народження дитини або е-свідоцтво про народження, або довідку із закладу освіти - у разі народження дитини або навчання особи віком від 18 до 23 років за денною формою навчання за межами України;

-довідки про підтвердження зарахування до закладу освіти або про переведення на наступний курс навчання в межах відповідної програми підготовки (інформація підтверджується заявником кожного семестру до закінчення закладу освіти, але не довше ніж до досягнення особою 23 років) - у разі навчання дитини за денною формою навчання у закладі загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти.Реквізити документів, пред’явлених заявником для продовження строку дії посвідчення, зазначаються в заяві.

До заяви додаються:

-оригінали посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї, строк дії яких підлягає продовженню;

-фотокартка (кольорова або чорно-біла) розміром 30 × 40 міліметрів (за наявності). У разі відсутності фотокартки посвідчення дійсне за наявності документа, що посвідчує особу.

У разі неможливості отримання довідки закладу освіти заявник для оформлення посвідчення батьків багатодітної сім’ї та посвідчення дитини з багатодітної сім’ї або для продовження строку їх дії подає заяву в довільній формі, в якій зазначає відомості щодо навчання його дитини у відповідному закладі освіти.

Після припинення/скасування надзвичайного або воєнного стану на території України заявник з метою підтвердження відомостей щодо навчання його дитини, зазначених у заяві, протягом місяця подає структурному підрозділу/виконавчому органу, що видає посвідчення, або центру надання адміністративних послуг довідку про підтвердження зарахування до закладу освіти або про переведення на наступний курс навчання в межах відповідної програми підготовки.

У разі виявлення факту подання недостовірної інформації заявником строк дії посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї може бути не продовжено або може бути скасовано статус батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї.”.

Шановні батьки багатодітних сімей Маловільшанської сільської громади! Для оформлення /продовження дії посвідчення батьків багатодітної сім’ї та посвідчення дитини з багатодітної сім’ї звертайтеся до служби у справах дітей та сім’ї виконавчого апарату Маловільшанської сільської ради у робочі дні з 8.00 до 17.00 (п’ятниця до 16.00) за адресою: вул. Перемоги, 24 , с. Мала Вільшанка.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь