Маловільшанська громада

Київська область, Білоцерківський район

Актуальні вакансії

Дата: 19.05.2022 12:14
Кількість переглядів: 481

Фото без опису

Актуальні вакансії

                               Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості

                                                  станом на  19.05.2022 року

 

   токар   -   20000     токар-універсал: виготовлення та токарна обробка деталей із металу згідно креслень на універсальних та спеціалізованих токарних верстатах, закріплення деталей на станок та контроль якості; знання методів механічної обробки. Заробітна плата відрядна. Досвід роботи від 1 року. Знання допусків і посадки, ступенів точності, вміння читати креслення. 

 

   майстер дільниці   -   12000     керівництво виробничою дільницею, організація та контроль роботи підлеглих працівників; контроль дотримання технічної дисципліни; оформлення нарядів, журналів з охорони праці, техніки безпеки. Вміння читати креслення, користуватися вимірювальними пристроями. Заробітна плата відрядна.

 

   слюсар з механоскладальних робіт   -   12000     збирання сільськогосподарської техніки, регулювання випробування вузлів і механізмів різної складності, робота з механічними пресами, виконувати елементарні розрахунки з визначення допусків, посадок та конусності. Вміння читати креслення та користуватися вимірювальними приладами. Заробітна плата відрядна.

 

   інженер з охорони праці   -   7380     вивчення умов праці на робочих місцях; участь у перевірках, обстеженнях технічного стану будівель, споруд, ефективності роботи вентиляційних систем, стану санітарно-побутових приміщень та технічних пристроїв; участь у розслідуванні випадків виробничого травматизму, вивчення їх причин; проведення інструктажів тощо. З досвідом роботи від 2-х років.

 

   швачка   -   10000     пошив жіночого модельного одягу, спецодягу з різних матеріалів та тканин. Виконання роботи на швейних машинках та вручну. Знання швейного обладнання. Заробітна плата відрядна. Досвід роботи від 1 року.

 

   уповноважений з антикорупційної діяльності   -   6500     розроблення проектів антикорупційної програми. Контроль впровадження антикорупційних стандартів і процедур, визначених програмою. Здійснення юридичного супровіду підприємства, надання методичної та консультаційної допомоги. З досвідом роботи.

 

  молодша медична сестра (мол. мед. брат) (санітарка, санітарка-прибирал., санітарка-буфетниця та ін.)   -   6500       санітарка-ванниця: стежить за зовнішнім виглядом підопічних (миття, зрізання нігтів, зачісування, замінна одягу та постільної білизни). Прибирання та санітарна обробка ванни, душових кімнат, обробка інвентарю. Режим роботи: з 7.00 до 16.00 залежно від різних графіків 3 дні через 3 дні. Заробітна плата залежить від вислуги.

 

  

 

 

                  Контактні телефони для довідок: (04563)9-19-68;  5-96-11;  5-22-99.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь