Маловільшанська громада

Київська область, Білоцерківський район

Відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Маловільшанської сільської ради .

Дата: 31.01.2022 21:48
Кількість переглядів: 503

Фото без опису

В зв’язку з стрімким розвитком епідемічної ситуації на території Київської області, пов’язаної із гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, 31січня 2022 року, в режимі відеоконференсії, відбулося  позачергове засідання  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Маловільшанської сільської ради .

Лопот Олександр - директор КНП “Білоцерківська центральна районна лікарня “ Маловільшанської сільської ради, Духновська Ірина – заступник директора з медичного обслуговування КНП «ЦПМСД Маловільшанської сільської ради» проінформували, що лише за останній тиждень кількість випадків захворювання в громаді збільшилася в рази ( 183 жителя лише за останні дні).

Бугаєнко Людмила – начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту Маловільшанської сільської ради проінформувала про  незадовільну ситуацію з рівнем захворюваності  в закладах  освіти.

 

За результатами засідання були прийняті  рішення :

  • організувати освітній процес для учнів 5-11 класів з використанням технологій дистанційного навчання;
  • заборонити проведення усіх масових заходів (розважальних, спортивних, соціальних, освітніх тощо), окрім як в режимі он-лайн;
  • з 01 лютого 2022 року по 07 лютого 2022 року включно всім установам і організаціям Маловільшанської сільської ради працювати в умовах посилених карантинних обмежень;
  • старостам сіл, керівникам установ та організацій всіх форм власності посилити заходи безпеки при прийомі громадян для недопущення поширення гострої респіраторної хвороби на території Маловільшанської сільської ради.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь