Маловільшанська громада

Київська область, Білоцерківський район

Відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Маловільшанської сільської ради .

Дата: 31.01.2022 21:48
Кількість переглядів: 477

Фото без опису

В зв’язку з стрімким розвитком епідемічної ситуації на території Київської області, пов’язаної із гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, 31січня 2022 року, в режимі відеоконференсії, відбулося  позачергове засідання  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Маловільшанської сільської ради .

Лопот Олександр - директор КНП “Білоцерківська центральна районна лікарня “ Маловільшанської сільської ради, Духновська Ірина – заступник директора з медичного обслуговування КНП «ЦПМСД Маловільшанської сільської ради» проінформували, що лише за останній тиждень кількість випадків захворювання в громаді збільшилася в рази ( 183 жителя лише за останні дні).

Бугаєнко Людмила – начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту Маловільшанської сільської ради проінформувала про  незадовільну ситуацію з рівнем захворюваності  в закладах  освіти.

 

За результатами засідання були прийняті  рішення :

  • організувати освітній процес для учнів 5-11 класів з використанням технологій дистанційного навчання;
  • заборонити проведення усіх масових заходів (розважальних, спортивних, соціальних, освітніх тощо), окрім як в режимі он-лайн;
  • з 01 лютого 2022 року по 07 лютого 2022 року включно всім установам і організаціям Маловільшанської сільської ради працювати в умовах посилених карантинних обмежень;
  • старостам сіл, керівникам установ та організацій всіх форм власності посилити заходи безпеки при прийомі громадян для недопущення поширення гострої респіраторної хвороби на території Маловільшанської сільської ради.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь