Маловільшанська громада

Київська область, Білоцерківський район

Анкета застрахованої особи – контроль та коригування особистих даних

Дата: 23.12.2021 09:43
Кількість переглядів: 470

Фото без опису

Пенсійним фондом України ведеться унікальний Реєстр застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування, у якому накопичується інформація про кожну особу. За даними цього Реєстру проводиться нарахування багатьох соціальних виплат. Тому від того, наскільки достовірна інформація відображена в обліковій картці кожної особи залежить і отримання нею всіх державних гарантій в повному обсязі.


Переглянути інформацію про себе може кожен в особистому кабінет на вебпорталі Пенсійного фонду України за посиланням https://portal.pfu.gov.ua/
 

Якщо Ви виявили недостовірну або застарілу інформацію в особистих даних, а саме: прізвищі, імені, по батькові, даті та місці народження, громадянстві, статі, паспортних даних, місці реєстрації чи проживання, контактних даних – це можна виправити шляхом подання Анкети застрахованої особи. Подати її можна, відвідавши найближчий відділ обслуговування громадян Пенсійного фонду. Але найсучасніший та найзручніший, особливо в період карантину, спосіб подання - за допомогою кваліфікованого електронного підпису, що дає можливість перегляду та використання всіх послуг порталу в повному обсязі. Для цього необхідно зайти в свій особистий кабінет на порталі, в розділ Комунікації з ПФУ/Анкета для зміни даних в Реєстрі застрахованих осіб, заповнити дані та додати сканкопії документів, що підтверджують внесення/зміну/уточнення даних.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь