Маловільшанська громада

Київська область, Білоцерківський район

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

Дата: 16.11.2021 11:37
Кількість переглядів: 355

Фото без опису

 Відділ будівництва, земельних відносин та житлово-комунального господарства виконавчого апарату Маловільшанської сільської ради, доводить до відома жителів громад:

Відповідно до ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Маловільшанській сільській раді належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини.

Зважаючи на вищевикладене Маловільшанською сільською радою проводиться інвентаризація об’єктів нерухомого майна а саме: житлові будинки в яких відсутні власники та спадкоємці, з метою вирішення питань соціального характеру мешканців територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь