Маловільшанська громада

Київська область, Білоцерківський район

Відбулася відкрита першість дитячо-юнацької спортивної школи Маловільшанської територіальної громади

Дата: 13.10.2021 12:29
Кількість переглядів: 788

Фото без опису

8 жовтня на базі Поправського НВО відбулася відкрита першість дитячо-юнацької спортивної школи Маловільшанської територіальної громади з волейболу пляжного серед дівчат по двох вікових групах: 9-11 класи і серед 8 класів та молодших.

В змаганнях побажали взяти участь та подали заявки 10 команд дівчат (5 старшої вікової групи та 5 молодшої вікової групи), а саме команди: ОНЗ Озернянської ЗОШ, Маловільшанської ЗОШ №2, ОНЗ Шкарівського ліцею, Поправського НВО.

На урочистому відкритті змагань з вітальними славами та побажаннями успіхів та досягнення високих спортивних результатів виступили директор спортивної школи Ганна Яценко, директор Поправського НВО Інна Стукалюк. Програму змагань та результати жеребкування оголосив заступник директора ДЮСШ - Григорій Пташник.

В спортивній залі пролунав Державний Гімн України, піднято Державний Прапор, змагання оголошено відкритими.

З перших хвилин на волейбольному майданчику вирували спортивні пристрасті. Серед дівчат 9-11 класів перемогу здобули Анна Заїка та Вікторія Хайнакова (тренер Василь Шегда, Поправське НВО). Другими стали учениці ОНЗ Шкарівського-ліцею Тетяна Литвин, Анастасія Рядненко, третє місце зайняли Катерина Софієнко, Даша Даровська (тренер Артем Богдан). А от серед дівчат 8 класів та молодших команди не поступалися одна одній ні в чому. За перше місце розгорнулися цілі баталії серед вихованок ДЮСШ Вікторії Браницької, Анастасії Кизим (тренер Анна Яценко, Маловільшанська ЗОШ №2) та Вікторії Коцюби, Дарини Гурин (тренер Василь Шегда, Поправське НВО). Дівчата грали на рівних. Першу партію виграли Вікторія Браницька, Анастасія Кизим, другу партію виграли Вікторія Коцюба, Дарина Гурин і лише третя партія з мінімальним розривом у рахунку 14:16 визначила переможців - Вікторія Коцюба, Дарина Гурин зайняли перше місце. Другими стали Вікторія Браницька, Анастасія Кизим. За Третє місце боролися спортсменки Маловільшанська ЗОШ №2 Єлизавета Зубчук, Марія Воробей та Дарина Ковилова, Ліана Корнільченко (тренер Анна Яценко, Маловільшанська ЗОШ №2). Переможцями стала пара: Єлизавета Зубчук, Марія Воробей. Підводячи підсумки, були визначені та відзначені грамотами та кубками кращі гравці першості:

- серед дівчат 9-11 класів - Анна Заїка (Поправське НВО);

- серед дівчат 8 класів та молодших - Вікторія Коцюба (Поправське НВО);

Команди-переможниці змагань були нагороджені волейбольними м’ячами, пам’ятними кубками, медалями та грамотами, а спортсменки призерки змагань - грамотами, медалями та кубками, які вручили директор ДЮСШ Ганна Яценко та директор Поправського НВО Інна Стукалюк побажавши всім учасникам змагань любити та досягати успіхів у спорті і ніколи не зупинятися на досягнутому.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь