Маловільшанська громада

Київська область, Білоцерківський район

29 серпня - День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 06.08.2021 14:59
Кількість переглядів: 440

Фото без опису

  29 серпня - День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

  24 серпня 2019 року Президент Володимир Зеленський підписав Указ про встановлення 29 серпня Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Саме 29 серпня 2014 року в Іловайському котлі загинуло найбільше бійців за весь час війни на Донбасі.

  У цей день по всій країні передбачено приспущення Державного прапора України та оголошення загальнонаціональної хвилини мовчання, обмеження розважально-концертних заходів та трансляцій на телебаченні і радіо, покладання квітів до пам'ятників, пам'ятних знаків та місць поховань захисників України а також проведення національно-патріотичних заходів.

  Звертаємось до всіх мешканців громади в цей день долучитись до загальнонаціональної хвилини мовчання, вшанувати загиблих захисників, вивішати Державний Прапор України із чорною стрічкою, утриматись від проведення розважальних заходів, запуску салютів тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь