Маловільшанська громада

Київська область, Білоцерківський район

Перші змагання «Дитячо-юнацької спортивної школи» Маловільшанської ОТГ.

Дата: 20.05.2021 17:57
Кількість переглядів: 2129

14 травня 2021 року на базі Поправського НВО «ЗОШ І-ІІІ ст.-дитячий садок» «Дитячо-юнацька спортивна школа» Маловільшанської сільської ради з дотриманням карантинних вимог провела свої перші спортивні змагання відкритої першості ДЮСШ з волейболу серед команд дівчат, з нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї.

Фото без опису

На наші змагання були запрошені: голова Маловільшанської об’єднаної територіальної громади Юрій Дробович, начальник відділу освіти Маловільшанської сільської ради Людмила Бугаєнко та команди-друзі з інших територіальних громад. Зокрема команди: смт.Терезине та с.Дроздів (Білоцерківська міська територіальна громада), збірна команда Фурсів та Трушків (Фурсівська об’єднана територіальна громада) і господарі змагань - команда Поправського НВО «ЗОШ І-ІІІ ст.-дитячий садок» (Маловільшанська об’єднана територіальна громада).

Фото без опису

На урочистому відкритті змагань з привітальними словами та найкращими побажаннями до учасників змагань звернулися директор Поправського НВО «ЗОШ І-ІІІ ст.-дитячий садок» Інна Стукалюк, яка зокрема подякувала меценатам, які опікалися командою «PERFECT» Поправського НВО протягом 5 років за допомогу та підтримку команди та директор ДЮСШ Ганна Яценко.

Пролунав Державний Гімн України під який капітани команд підняли Державний прапор України і змагання оголосили відкритими.

Спортивні баталії розпочалися. Перша гра: Поправка – збірна команда Трушки -Фурси 2:0. Інша пара учасників: Терезине – Дрозди 1:2. В грі Поправка – Дрозди 2:0 визначився явний лідер – це команда «PERFECT» Поправського НВО. Ну а потім розпочалася спортивна інтрига: збірна команда Трушки-Фурси – Терезине 1:2, Дрозди – збірна команда Трушки-Фурси 1:2, Поправка – Терезине 2:0. Гра команди «PERFECT» Поправського НВО проходила завжди з двох переможних партій не даючи суперникам навіть надії на третю партію. Інші команди учасники змагань йшли на рівних, мали лише по одній перемозі і призерів визначили лише за різницею м’ячів.

4 місце зайняла наймолодша перспективна команда Дроздівської ЗОШ (директор Лідія Бодрик, тренер Олександр Бочаров), та була нагороджена грамотою «За волю до перемоги».

ІІІ місце за збірною командою Фурсівської об’єднаної територіальної громади (тренер Віктор Троценко).

ІІ місце зайняла команда Терезинського НВО (директор Людмила Іванюсь, тренер Максим Багмет).

І місце зайняла та стала чемпіоном змагань дружна, добре підготована команда Поправського НВО (директор Інна Стукалюк, тренер Василь Шегда).

В команді переможців хочеться відзначити Анну Заїку, яка є лідером команди. Вона була визначена кращим нападаючим та кращим гравцем першості. Подальших успіхів та перемог тобі Аню!

Кращим захисником стала Ліна Осадча, команда Терезинського НВО (тренер Максим Багмет).

Кращим зв’язуючим гравцем змагань визначено Вікторію Хайнакову (команда Поправського НВО, тренер Василь Шегда).

Голова Маловільшанської об’єднаної територіальної громади Юрій Дробович вручив чемпіонам змагань кубок, медалі, грамоти та волейбольний м’яч. Призери змагань також отримали кубки, медалі та грамоти. Кращі гравці змагань були нагороджені статуетками та грамотами.

Вітаємо переможців та учасників змагань і бажаємо міцного здоров’я та різних перемог!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь