Маловільшанська громада

Київська область, Білоцерківський район

Рішення №34-1404/2024 «Про передачу в постійне користування земельної ділянки КП «Обрядові послуги» Маловільшанської сільської ради»

Кількість переглядів: 22
Скликання: 8 скликання
Сесія: 34 сесія
Тип документу: Рішення
Дата прийняття: 09.07.2024
Дата оприлюднення: 15.07.2024
Номер документу: 34-1404/2024
Назва документу: Про передачу в постійне користування земельної ділянки КП «Обрядові послуги» Маловільшанської сільської ради
Прикріплені файли:
  1. Результат поіменного голосування (0.08 МБ)

 

 

 

УКРАЇНА

МАЛОВІЛЬШАНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО РАЙОНУ

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Тридцять четверта сесія VІІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

09 липня 2024 року                                                                                №34-1404/2024

Про передачу в постійне користування

земельної ділянки КП «Обрядові послуги»

Маловільшанської сільської ради

 

Відповідно до листа директора КП «Обрядові Послуги» Маловільшанської сільської ради Костянтина Олійника, згідно із пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 12, 791, 92, 123 Земельного кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», та враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії Маловільшанської сільської ради з питань агропромислового комплексу, земельних, водних, лісових ресурсів, екології, використання надр, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою, комунального майна та приватизації, Маловільшанська сільська рада

ВИРІШИЛА:

1. Передати в постійне користування КП «Обрядові Послуги» Маловільшанської сільської ради земельну ділянку з кадастровим номером 3220480501:02:028:0026, площею 0.0671 га, яка відноситься до земель житлової та громадської забудови, що розташована по вул. Шевченка 1, у селі Бикова Гребля, в межах Маловільшанської сільської ради Білоцерківського району Київської області.

2. Директору КП «Обрядові Послуги» Маловільшанської сільської ради Костянтину Олійнику провести реєстрацію прав на вищевказану земельну ділянку в порядку визначеному Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

3. Директору КП «Обрядові Послуги» Маловільшанської сільської ради Костянтину Олійнику використовувати вище зазначену земельну ділянку у відповідності до цільового призначення та діючого законодавства.

4. Контроль за виконанням даного рішенням покласти на постійну комісію сільської ради з питань агропромислового комплексу, земельних, водних, лісових ресурсів, екології, використання надр, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою, комунального майна та приватизації.

 

 

Секретар ради                                                                         Андрій РУДНІЦЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь